dimarts, 19 de març del 2024

 TANQUEM EL SEGON TRIMESTRE

Us mostrem algunes de les activitats que hem portat a terme el darrer mes del trimestre.

* El taller "Koala Art" ens ha portat a treballar l'obra d'una artista per nosaltres desconeguda: LOUISE NEVELSON.


A partir de material reciclat: una capsa, retalls de fusta, suros...hem fet la nostra creació artística. Hem deixat anar la nostra imaginació i creativitat i han sortit obres molt originals. Després l'hem pintat, tot seguint les característiques que la defineixen.




                                                                                    FOTOS del procés.


* Per celebrar el DIA DE LA DONA, han vingut a l 'escola dones que són especials per a nosaltres.

A 5è, ha vingut la MARIA ONTIVEROS SÁNCHEZ


L'hem convidat perquè és una exalumna de l'escola que només amb 14 anys ha fet la publicació de dos llibres. Ara a la classe estem llegint el primer. Li hem fet una entrevista amb preguntes sobre la seva trajectòria de jove escriptora. Hem trobat super interessant tot el que ens ha explicat.





MOLTES GRÀCIES MARIA

* Dilluns 11 de març hem organitzat JOCS AL PATI. Aquest dia, la nostra classe ha estat l'encarregada de preparar-los i dirigir-los durant l'estona de l'esbarjo. Prèviament vam decidir quins jocs volien fer, ens vam agrupar de manera que cada grup va preparar un rètol amb el nom del joc, vam dissenyar un canva per convidar a la resta de companys i companyes de primària i vam fer la tria del material necessari. 

Així, aquest dia va estar tot a punt. 😀


                                   MOMENTS DELS JOCS 👈






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS ÍBERS A SANTA PERPÈTUA En el marc del nostre projecte sobre LES ETAPES DE LA HISTÒRIA , hem centrat la nostra atenció a l'Edat Antig...