dimarts, 20 de juny del 2023

ARRIBA EL FINAL DE CURS

Ja hem arribat a finals de 4t. 😃 Com han passat de ràpid els mesos!! .....

Aquest darrer trimestre, malgrat ha sigut una miqueta curt, ha estat molt intens i ha tingut cabuda moltes activitats (algunes d'elles ja les hem compartit): vam començar el trimestre a "tope" amb les colònies, seguidament vam celebrar la setmana cultural, i més tard vam realitzar diferents activitats: TALLER LUD2 DE LLENGUA, VISITA A LA BIBLIOTECA, SORTIDA A LA RIERA DE CALDES, EL PROJECTE SOBRE "QUÈ LI PASSA A L'ALIMENT QUAN ENTRA AL NOSTRE COS" de les quals volem deixar un "tastet"

TALLER LUD2 DE LLENGUA : a partir de diferents jocs 👈 hem practicat diferents aspectes de la llengua i els hem trobat molt interessants. De cara al proper curs, hem agafat idees per  ampliar el nostre armari de jocs i fer-ne ús a les sessions de racons.


VISITA A LA BIBLIOTECA : amb aquesta visita hem descobert les característiques d'un tipus de còmic, l'americà. Hem demostrat que som grans coneixedors del tema. A part hem compartit una estona agradable de lectura, consultant diferents llibres que han despertat el nostre interés i curiositat.
fotos 👈

SORTIDA A LA RIERA DE CALDES : la idea d'aquesta sortida ha estat observar el seu ecosistema. Estudiar la fauna i la flora de l'entorn i finalment avaluar el seu estat ecològic.

EL PROJECTE SOBRE "QUÈ LI PASSA A L'ALIMENT QUAN ENTRA AL NOSTRE COS"
Les famílies dels infants de 4t ja heu pogut llegir de primera mà tot el procés a partir de la documentació. Us deixem algunes fotos del procés.

Ara toca descansar, gaudir de les vacances d'estiu, compartir bons moments amb la família i els amics, i carregar les piles per començar el nou curs.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS ÍBERS A SANTA PERPÈTUA En el marc del nostre projecte sobre LES ETAPES DE LA HISTÒRIA , hem centrat la nostra atenció a l'Edat Antig...