diumenge, 19 de juny del 2022




 

Els nens i nenes de 3r van visitar la Fundació CRAM dedicada a la recuperació d'animals marins.

 



La sortida va ser interessant i instructiva. Van explicar als nenes i nenes de quina forma la intervenció de l''home en el món influeix i deteriora la vida dels animals marins en general i particularment els habitants del mar Mediterrani que és on actuen els col·laboradors i col·laboradores de la fundació.


 


Després de conèixer algunes de les tortugues que viuen en aquest moment al CRAM, van fer una activitat molt més activa, simulant el rescat d'un dofí que representa que es queda embarrancat en la platja.







Tots i totes es posen en el paper de biòlegs, veterinaris, col·laboradors, voluntaris, etc. i van seguint les instruccions de la col·laboradora de la fundació que els va indicant quins serien els passos a seguir per portar a terme el rescat.

Segueixen els passos del rescat:


Donar l'alarma: 112.


Crear una zona de protecció:


Protegir-lo tapant-lo:


Comprovar les constants:



Mesurar al dofí per saber l'edat:


Donar-li menjar:


Hidratar-ho:



Fer analítica i veure què està passant?



Veure de localitzar el problema:






Finalment, després d'identificar el problema i d'aconseguir la recuperació, l'objectiu final és alliberar perquè els animals tornin al seu hàbitat natural recuperats . . .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS ÍBERS A SANTA PERPÈTUA En el marc del nostre projecte sobre LES ETAPES DE LA HISTÒRIA , hem centrat la nostra atenció a l'Edat Antig...