diumenge, 26 de març del 2023

 ACTIVITATS SEGON TRIMESTRE

Aquest segon trimestre ha estat ple d'activitats relacionades amb  diferents temàtiques treballades a l'aula.:

*SORTIDA AL LICEU Des de l'àrea de música i anglès.




Amb aquesta sortida hem pogut visitar el magnífic edifici del Liceu i gaudir de l'espectacle "La flauta màgica" de Mozart. 

Després vam anar al parc de la Ciutadella a posar en pràctica la llengua anglesa: vam entrevistar a turistes utilitzant les preguntes preparades a la classe. Va ser una experiència interessant.

El temps no ens va acompanyar gaire, però el vam aprofitar. Aquí teniu les fotos d'aquest dia.


*TALLER  "AIRE-ATMOSFERA- CANVI CLIMÀT" Relacionat amb el nostre projecte.



En aquest taller vam sentir la veu de l'expert, en Marc. Amb les seves explicacions i preguntes vam aprofundir en el tema del canvi climàtic i vam fer diferents experiments que ens van ajudar a entendre algunes de les causes i conseqüències de l'escalfament global del nostre planeta. 

Aquestes imatges recullen moments de l'activitat.


*TALLER "EL COLOR DE LES ESTRELLES"


Vam descobrir, tal i com diu el títol de l'activitat, que les estrelles es veuen de diferents colors segons la seva llunyania.

Vam observar el Sol amb unes ulleres especials, per veure el seu color real. Vam experimentar la descomposició dels rajos solars i vam aprendre que els colors primaris de la llum  són diferents als de la plàstica. Fet que no coneixiem. 

Us deixem un recull de fotos.                 


*"TALLER KAPPLE"

Amb aquest taller hem fet equip. Tots plegats, amb paciència, habilitat, concentració i bona entesa hem acabant fent una gran construcció en un només una hora!!

Aquest ha estat el resultat final.


PODEU VEURE TOT EL PROCÉS

AA

AA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ELS ÍBERS A SANTA PERPÈTUA En el marc del nostre projecte sobre LES ETAPES DE LA HISTÒRIA , hem centrat la nostra atenció a l'Edat Antig...